BALIKESİR / BANDIRMA - Eti Maden Ortaokulu

Kas

Okulumuzda yapılan Okul Aile Birliği Genel Kurulunda 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılında görev alacak Okul Aile Birliği Yönetim kurulumuz seçimle iş başına geldi.

Yeni görevinde tüm velilerimize başarılar ve kolaylıklar dileriz.Bir önceki Okul Aile Birliği üyelerimize de gösterdikleri emekler ve özveri için teşekkür ederiz.

Ekm

Hayvanları Koruma Günü ile ilgili bugün anasınıfı çocuklarımızla sokak hayvanlarına mama hazırlayıp onları besledik.

Ekm

Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mutlu ASLAN okulumuzu ziyaret etti.

2023-2024 Eğitim Öğretim yılının başarılı ve güzel geçmesini dileyerek öğrencilerimizle birlikte sohbet etti ve bilgilendirmeler yaptı.

Haz

Santral Kültür Merkezinde okulumuz adına Müzik Öğretmenimiz Bahar ÖZBEK tarafından hazırlanan '' Adam Olacak Çocuklardan Barış Manço Şarkıları '' Konserimize velilerimiz tarafından yoğun ilgi gösterildi.Katılım gösteren tüm velilerimize teşekkür ediyoruz. Programda görev alan kulaklarımızın pasını silen genç müzisyen adayı öğrecilerimizin her birini ve Müzik Öğretmenimiz Bahar ÖZBEK'i gönülden tebrik ediyoruz.

Haz

Başarıyı İzleme ve Geliştirme (BİGEP) Projesi kapsamında okulumuz Müzik Öğretmeni Bahar ÖZBEK ve Okulumuz Öğrencilerinin hazırlamış olduğu Barış Manço şarkılarından oluşan konserimize katılımınızdan onur duyarız.

Tarih:       08/06/2023

Saat:       16:00

Yer:         Santral Kültür Merkezi

Haz

lköğretim ve ortaöğretim kurumlarında öğrenimlerine devamede nöğrencilerin bursluluk hakkından faydalandırılması için yapılacak sınav 3Eylül2023 tarihinde gerçekleştirilecektir. Bursluluk hakkından faydalanmak isteyen öğrencilerin başvuru ve sınav uygulama süreçleriyle ilgili iş ve işlemlerin açıklandığı "2023 Yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu"yazımız ekinde gönderilmiştir. Ayrıca ekte yeralan kılavuz,29 Mayıs 2023 tarihinden itibaren www.meb.gov.tr internet adresinde yayımlanarak kamuoyu ile paylaşılmıştır. Bu itibarla sınav başvuruları 29Mayıs ve 16Haziran2023tarihleri arasında yapılacaktır.

May

4 Haziran 2023 Pazar Günü yapılacak olan LGS (Liselere Giriş Sınavı) Dikkat Edilecek Hususlar aşağıdaki linkte yayınlanmıştır. Sınava girecek olan tüm 8.Sınıf Velilerimizin, Öğrencilerimizin ve görevli Öğretmenlerimizin bu hususlara dikkat etmeleri gerekmektedir.

May

Balıkesir I l Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik uygulamaları anlayışından hareketle; başlatılan " Bir Adım Bin Umut Projesi" kapsamında düzenlenen ''2023 Yılı Cumhuriyetimizin 100. Yılı''  konulu şiir yarışmasında 7/D sınıfı öğrencimiz YAREN GUGUL il birincisi olarak bizleri onurlandırmıştır.

Yaz Kursları Başlıyor   -  Başvurular 15-22 Haziran' da

Başvuru linki

May

Eti Maden Ortaokulu Değerler Kulübünün deprem bölgelerine yönelik " Merhamet" ve "Yardımseverlik" temalı destekleme çalışmaları kapsamında okulumuzda bir kermes düzenledi.

18 Mayıs Perşembe günü Okul Aile Birliği üyelerimizin destekleriyle okulumuz çok amaçlı salonunda düzenlenen kermese katılım oldukça iyiydi. Düzenlenen kermesten elde edilen gelir kardeş okulumuza (Gaziantep Islahiye Mevlana İmam Hatip Ortaokuluna) gönderilecektir.

Kermeste görev alan öğrencilerimize , Okul Aile Birliği Üyelerine, katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.

HEPİMİZ BİRİZ, BİZ ETİ MADENİZ.

May

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Dersi Öğretmeni Hayati TINMAZ, Hatay/Antakya Büyük Dalyan Geçici Konaklama Merkezindeki Konteyner Kentte açılan 8. Sınıf  LGS hazırlık kurslarında gönüllü olarak derslere girmiştir.

Okulumuz olarak deprem bölgesindeki çoçuklarımızın gönüllerine dokunmaya devam edilecektir.

Haz

Okulumuz Öğretmenlerinden Hava Dutlu ve Merve Eroğlu Deniz tarafından okulumuz öğrencileri ve velilerine yönelik ekran başında geçirilen zamanın kısıltılması, teknoloji bağımlılığı gibi konulara dikkat çekmek amacıyla doğuda ekransız bir gün ekinliği yapıldı.

Haz

Okulumuz tüm öğrenci ve öğretmenlerinin katılımıyla İstanbul'un fetih yıldönümünü kutladık. Programın ardından öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan sergi ilgi gördü.